دیگر ویژگی ظاهری افراد بلغمی چاقی است که به صورت اندام گلابی و بیشتر در ناحیه شکم تخت و پهلو شکل میگیرد.
برای تهیه انواع داروهای بلغم زدا از جمله قرص بلغم نیاک، کافی است وارد اپلیکیشن یا وبسایت داروخانه آنلاین مفیدطب شوید. در مفیدطب میتوانید از بین بهترین داروهای ضد بلغم، محصول سازگار با بدن خود را انتخاب کنید و آن را در کمتر از یک دقیقه سفارش دهید.
چای، قهوه، نسکافه، گوشت گاو و گوساله، عدس، بادمجان، لبنیات، ترشیجات و مواردی از این قبیل همه برای سودایی ها ممنوع هستند.
هر یک از طبع ها چنانچه مواد خوراکی مناسب مزاج خود را مصرف کنند و از مواد غذایی که آنها سازگاری ندارد، دوری کنند؛ میتوانند به وزن ایده آل خود برسند. باوجود اینکه این مسئله نیازمند تلاش بسیاری برای کنترل رژیم غذایی است؛ اما میتوان آن را یک روش برای لاغری سریع بلغمی ها دانست به همین دلیل در یک رژیم لاغری برای بلغمی مزاجها، باید از تمام خوراکیهایی که در بخشهای قبلی گفته شد، دوری کنند و یا آن را با مصلح خود مصرف نمایند.
تشخیص طبع بلغم باید توسط پزشک متخصص طب سنتی و با معاینه بالینی دقیق صورت گیرد.
بهار نارنج هم از دیگر گیاهانی است که مصرف آن به افراد بلغمی توصیه میشود. دمنوش بهارنارنج دارای طبع گرم خشک بوده و این دمنوش همانند خود بهارنارنج غنی از مواد معدنی و ویتأمینهای مورد نیاز بدن است.
روش تغییر رنگ پس زمینه اینستاگرام با برنامه پس زمینه instagram
سلام من همیشه خلطه تو گلوم جمع میشه و همیشه دماغم بند هست راهش چیست خلطه گلو زیاد دارم راهش چیست مم
موارد گفته شده را میتوان از جمله مشکلات رایج در بین افراد بلغمی دانست و با مصرف آویشن تا حد زیادی میتوانید این عوارض را کنترل و درمان کنید.
خانه/طب سنتی و مکمل/اخلاط چهارگانه و تشخیص مزاج/علت غلبه سودا و روش درمان سریع و متفاوت آن به زبان ساده علت غلبه سودا و روش درمان سریع و متفاوت آن به زبان ساده
سوء مزاج سودا تاثیرات منفی بسیار زیادی بر روی پوست میگذارد که مهمترین آن خشکی شدید پوست است و در فصل پاییز به اوج خود می رسد؛ چرا؟
تا زمانی که این سودا در بدن طبیعی و در تعادل باشد بدن در بهترین حالت قرار خواهد داشت.
با سلام بنده نفخ معده دارم و همچنین رفلکس معده دارم ولی لاغر هستم و تجمع چربی اطراف شکم ندارم click here ممکن است از بلغم باشه
در علم مزاج شناسی افراد به صورت طبیعی ممکن است یکی از چهار طبع (چهار خلط) دم، صفرا، بلغم و سودا باشند؛ اما در اثر مصرف برخی از مواد غذایی ویا به دلیل سبک زندگی، ممکن است یکی از این خلطها در فرد افزایش پیدا کند و در نتیجه وضعیت سلامت فرد تغییر کند.